header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
1-3-2020

Informatie coronavirus

Het coronavirus is inmiddels ook in Nederland opgedoken. OMHC volgt het advies van de KNHB.

Advies hockey.nl
Via hockey.nl en de KNHB volgt OMHC het nieuws rondom het coronavirus. Op de website staat o.a. het volgende artikel: https://hockey.nl/nieuws/de-sport/reactie-knhb-naar-aanleiding-van-het-coronavirus. Hierin staan de volgende adviezen: gebruik papieren zakdoekjes, nies in je elleboog en was geregeld je handen.

Wedstrijden en shake-hands
Voor nu geldt dat alle trainingen en wedstrijden zoals gepland doorgaan. We zijn gewend de handen te schudden voor en na de wedstrijden. Op dit moment wordt de "verplichte" shake-hands voorafgaand aan een wedstrijd tijdelijk afgeschaft. Het handen schudden na de wedstrijd mag, maar hoeft niet. Mocht het advies vanuit de overheid of vanuit hockey.nl wijzigen, dan zullen wij dat binnen OMHC opvolgen.

GGD en RIVM
Voor meer informatie, vragen en het laatste kunt u terecht op de website van het RIVM. https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Bezoek huisarts
Indien je in de eerste twee weken na terugkeer uit een risicogebied gezondheidsklachten krijgt (hoge koorts in combinatie met hoesten en kortademigheid) neem dan direct contact op met je huisarts. Op vrijwillige basis kan je dit ook melden bij de club.