header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
25-4-2020

Update trainen/ wedstrijden

Naar aanleiding van de berichten over de versoepeling van de maatregelen rondom het Coronavirus ten aanzien van sporten voor de Jeugd heeft het bestuur van OMHC een aantal besluiten genomen. Bij de besluitvorming is zowel gekeken naar de versoepeling van de maatregelen voor kinderen t/m 12 jaar en voor kinderen in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Hierbij zijn ook de regels zoals 1,5m afstand, geen ouders langs de lijn, geen horeca en niet douchen op de club meegenomen.

De maatregelen die door OMHC zijn genomen zijn als volgt:

Vanaf woensdag 29 april worden de trainingen met strikte regels hervat voor de volgende speelcategorieën:

  • F-tallen
  • E6-tallen
  • E8-tallen
  • D-tallen
Er vinden nog géén keeperstrainingen voor de Jongste Jeugd plaats.
Ook worden voor deze groep onderlinge wedstrijden georganiseerd (wederom met strikte regels).

Zoals aangegeven is vanuit het RIVM en KNHB bepaald dat ouders niet welkom zijn langs de lijn. Gezien de zeer jonge leeftijd van de kinderen in de categorie Funkey en Hockeyschool is daarom besloten om voorlopig nog niet te starten met deze trainingen.

De kinderen spelend in de C-, B- en A-categorie zijn 13 jaar en ouder (op enkele uitzonderingen na). Voor deze categorie is bepaald dat bij het trainen rekening gehouden moet worden met 1,5 meter afstand. De uitwerking van deze trainingen kost de Technische Commissie meer tijd, waardoor is besloten om deze trainingen pas te starten vanaf 11 mei (na de meivakantie). In het weekend voorafgaand aan 11 mei wordt er door het bestuur hierover meer duidelijkheid gegeven.

Voor Senioren teams is het helaas nog niet mogelijk om te trainen.

Bestuur OMHC