header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
12-8-2020

De nieuwe thuis tenues zijn binnen!

Nieuws afbeelding De nieuwe tenues kunnen vanaf maandag 17 augustus afgehaald en betaald worden bij De Hockeywinkel in Barendrecht (Ziedewij 13a). Alleen dan krijg je een cadeautje namens De Hockeywinkel en Indian Maharadja.In de winkel krijg je ook 20% introductiekorting op Indian Maharadja artikelen en 10% ledenkorting op alle overige hockey merken. Op de (uit en thuis) tenues wordt geen korting gegeven.

In verband met de Corana maatregelen, en om te voorkomen dat het te druk wordt in de winkel, graag aanmelden via: https://datumprikker.nl/pixrqhfxyks769yp.
Het is dan ook niet de bedoeling om op de bonnefooi naar de winkel te komen.

Zoals afgesproken zal OMHC een bedrag van €40,00 per THUIS tenue bijdragen voor bestaande leden. Dit geldt voor alle leden die voor 1 juli een tenue besteld hebben en in 2019-2020 contributie betaalden en die KNHB of Trim-competitie gaan spelen in het seizoen 2020-2021.

Voor nieuwe leden, leden die zich niet op tijd ingeschreven hebben of leden die geen KNHB of Trimcompetitie gaan spelen zullen de reguliere verkoopprijzen gehanteerd worden.

Wegens overweldigend succes vliegen de nieuwe UIT shirts, ondanks dat deze nog niet verplicht zijn, de deur uit bij de Hockewinkel. De meisjes/dames maten 164 en S zijn niet meer verkrijgbaar. Nieuwe UIT shirts zijn inmiddels besteld en zullen naar verwaching over ca 8-10 weken weer verkrijgbaar zijn. Uiteraard kun je wel alvast een nieuw Uit-shirt reserveren in de winkel bij aanschaf van het nieuwe Thuis Tenue.