header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
6-11-2020

Corona update: GEEN midwinter competitie

Nieuws afbeelding Dinsdag 3 november heeft het kabinet aangekondigd dat de maatregelen die we op 13 oktober met jullie hebben gedeeld langer zullen gaan duren, in ieder geval tot half december.
Samengevat waren deze regels als volgt:

  • Er mag geen competitie meer worden gespeeld;
  • De (jongste) jeugd teams tot en met de A-lijn mogen blijven trainen;
  • Alle andere teams mogen niet meer trainen in groepen van meer dan 4 speler. Dit is op 3 november gewijzigd in niet meer dan 2 spelers voor de komende 2 weken.

Update competitie
Op 12 oktober hebben we jullie laten weten dat OMHC heeft besloten niet deel te nemen aan het zaalhockeyseizoen, maar in plaats hiervan alle (jongste) jeugdteams aan te melden voor de midwinter competitie. De KNHB heeft naar aanleiding van de persconferentie op 3 november een update gegeven over de veldcompetitie de midwinter competitie.

De hervatting van de reguliere veldhockeycompetitie zal worden uitgesteld tot in ieder geval januari 2021. Dit maakt het niet mogelijke een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden. Deze gaat dan ook niet door.
Ten aanzien van de start van de veldcompetitie hoopt de KNHB op 9 en 10 januari de eerste competitiewedstrijden weer te kunnen inplannen. De lopende veldhockeycompetities zouden dan weer kunnen worden hervat. Mochten – op basis van overheidsregels – de competities niet kunnen starten op 9 en 10 januari, dan schuift de hervatting van de competities op. Deze beginnen dan zodra het binnen de dan geldende maatregelen weer mogelijk is.

Trainingen Jeugd en Jongste Jeugd
Op 18 november, na de volgende persconferentie van het Kabinet, geven we duidelijkheid over de trainingen voor Jeugd en Jongste Jeugd in december en januari.

Let op iedereen mag maximaal 15 minuten voor de training aanwezig zijn op het complex. Na de training gaat iedereen direct naar huis. Het is NIET de bedoeling om op andere momenten dan de eigen training naar het complex van OMHC te komen.

We hopen snel beter nieuws te kunnen brengen!

Bestuur OMHC