header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
23-12-2020

Kerstgroet

Nieuws afbeelding Het jaar 2020 is er één om niet snel te vergeten, een ongekende wending in maart waar we nog altijd niet vanaf zijn met elkaar. Door de corona maatregelen hebben veel hockey activiteiten geen doorgang kunnen vinden. De competitie werd in april al definitief beĆ«indigd, alleen trainen en onderlinge wedstrijdjes (voor de jeugd) konden doorgang vinden.

In de zomer leek de wereld weer een beetje "normaal" te worden. We hebben begin juli de algemene ledenvergadering met elkaar in het clubhuis kunnen voeren en daarna zijn velen van jullie van een welverdiende vakantie gaan genieten (al of niet over de grens).

Het nieuwe seizoen begon goed, de competitie werd opgestart, alle leden liepen in het nieuwe wedstrijd tenue van Indian Maharadja en het openingsweekend werd gevierd met een klinkende overwinning op De IJssel door Heren 1.

Eind september keerde het tij en was in eerste instantie publiek niet meer welkom bij wedstrijden, vanaf oktober werd helaas ook de competitie weer stilgelegd en was trainen enkel nog mogelijk voor jeugdteams.

Dat is nu de realiteit waar we in zitten, De laatste algemene ledenvergadering in december hebben we virtueel gehouden via Zoom. Een medium waar veel thuiswerkers vast wel bekend mee zijn.

En nu de feestdagen, traditioneel een moment om met vrienden en familie bijeen te komen. Om tijd en aandacht voor elkaar te hebben en terug te kijken en vooruit te blikken. Ook dat wordt voor iedereen anders dan normaal. Hou het klein, maar geniet en laten we vertrouwen op betere tijden!

Heel veel gezondheid en goeds toegewenst allemaal en hopelijk tot snel op de club in 2021!

Bestuur OMHC