header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
17-9-2021

Coronamaatregelen OMHC

Nieuws afbeelding Het hockeyseizoen is weer begonnen maar corona is helaas nog niet helemaal verdwenen. Hieronder vind je de regels die binnen OMHC nog steeds van toepassing zijn. Met deze regels sluiten we aan bij de richtlijnen van de KNHB.

Basisregels
De anderhalve meter maatregel zal per 25 september komen te vervallen. Dit vergroot de toegankelijkheid van OMHC en ook wordt het genieten van de hockeysport langs de lijn en op de tribunes een stuk makkelijker! Nog steeds geldt wel: heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

Let op: er bestaat nog wel een registratie en gezondheidscheck verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Bezoek je OMHC, meld je dan aan door middel van de QR code die terug te vinden is op posters op het complex. Je kan je ook registreren via: www.omhc.nl/registratie

Tot slot adviseren we iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen wanneer er gecarpoold wordt.

Sportkantines
Voor sportkantines gelden de regels zoals die voor de horeca gelden. Momenteel is nog niet duidelijk hoe het coronatoegangsbewijs voor sportkantines zal worden toegepast. Hierover is NOC*NSF in gesprek met het kabinet. Wanneer er meer duidelijk is, zullen we hierover communiceren.

Wij rekenen op jullie medewerking. Dank!

Bart-Jan Beerens
Voorzitter OMHC