header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
4-11-2021

Coronamaatregelen OMHC - Update 4 november 2021

Eerder hebben we laten weten dat er bij het bezoeken van wedstrijden of trainingen van OMHC geen corona toegangsbewijs getoond hoeft te worden. Er was toen nog niet meer bekend over de maatregelen in en rond het clubhuis. De KNHB heeft hierover op 4 november aanvullende maatregelen gepubliceerd (Bericht KNHB volledig). OMHC volgt de KNHB in deze aanvullende maatregelen en richtlijnen. In dit bericht kun je lezen wat dit betekent voor jouw bezoek aan OMHC.

Vanaf zaterdag 6 november zal alleen de hoofdingang van het clubhuis open zijn. De kleedkamers blijven open maar zijn alleen te bereiken via de hoofdingang. Iedereen van 18 jaar en ouder die het clubhuis (en kleedkamers) betreedt zal gevraagd worden zijn / haar persoonlijke corona toegangsbewijs te tonen. Ook moet er een ID-bewijs worden getoond. Wij zorgen voor een stempel zodat je de rest van de dag ongestoord in en uit kan lopen.

Let op: deze maatregel geldt niet voor trainers en coaches (uit & thuis), vrijwilligers en andere personen die vanuit hun functie aanwezig moeten zijn. En vanzelfsprekend ook niet voor de jeugd tot 18 jaar. Voor ouders van kinderen die rijden geldt bovenstaande maatregel wel.

Tevens vraagt de KNHB toeschouwers van amateurwedstrijden de 1,5 meter afstand wederom in acht te nemen op het sportcomplex, langs de lijn en in de dug out.

We willen heel graag blijven hockeyen bij OMHC en doen dan ook met klem het verzoek aan onze leden en bezoekers om bovenstaande maatregelen, en bovenal onze vrijwilligers die hierop toezien, te respecteren.

Bart-Jan Beerens
Voorzitter