header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
17-12-2021

Update n.a.v. verlenging corona maatregelen

Zoals bekend worden de corona maatregelen verlengd. Dit betekent dat er tot en met 14 januari 2022 na 17:00 niet kan worden getraind en er geen wedstrijden kunnen worden gespeeld. Voorlopig gaat de zaalcompetitie wel gewoon door. De wedstrijden die na 17:00 stonden ingeroosterd zullen ook de komende weken opnieuw worden ingepland.

De afgelopen weken heeft de zaalhockeycommissie alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk teams zo vaak mogelijk te kunnen laten trainen. Ook voor de komende weken wordt er weer gepuzzeld. Het trainingsschema tot en met week 52 is al beschikbaar in de app en op de site. Het schema voor de eerste weken van het nieuwe jaar volgt zo snel mogelijk.

De KNHB heeft in haar laatste berichtgeving benadrukt dat sportzalen voor iedereen van 18+ alleen toegankelijk zijn met een coronatoegangsbewijs (CTB). Onlangs is er vanuit het OMHC bestuur een mail gestuurd naar alle teammanagers, coaches en aanvoerders. Wanneer er op locatie geen CTB controle wordt gedaan door de zaalbeheerder dan wordt de zaalleiding gevraagd dit op te pakken. Heeft jouw team zaalleiding, zorg er dan voor dat er naast 2 scheidsrechters, ook 2 volwassenen aanwezig zijn voor de tijdwaarneming / stand en een eventuele CTB check.

Tot slot: de huidige corona maatregelen blijven ook nog steeds gelden, aangevuld met de 1.5 meter plicht (voorheen advies). Houd voldoende afstand, respecteer de regels van de zaallocaties en blijf thuis wanneer je je niet fit voelt!

Wij hopen natuurlijk dat deze nieuwe maatregelen na 14 januari niet worden verlengd en houden jullie op de hoogte van (tussentijdse) wijzigingen en updates.

Bart-Jan Beerens
Voorzitter