header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
14-6-2022

2 OMHC trimteams naar het NK

Maandag 13 juni speelden de 6 trim poule winnaars van de Rijnmond competitie play-off wedstrijden om te bepalen welke 3 teams afgevaardigd zouden worden naar het NK trimteams op zaterdag 18 juni bij Oranje Rood in Eindhoven.

2 wedstrijden werden op OMHC terrein gespeeld en 1 wedstrijd bij HCR.

Trim 2 / Nesselande startte in het zonnetje om 20:30 uur op veld 2 tegen HBR 1 en kwam snel met 1-0 voor en won volgens verwachting, met uiteindelijk 3-1.

Trim 3 startte om 21:00 uur op veld 1 tegen HBR 5. Dit resulteerde in een zenuwslopend duel. Na de reguliere speeltijd stond het nog steeds 0-0. Er moest verlengd worden en een golden goal was nodig om een beslissing te forceren.
Alle aanwezigen (toeschouwers, trainende trimmers, kinderen, barpersoneel en de 2 teams die al klaar waren) waren toegestroomd om hun favorieten aan te moedigen. Voor een totaal volgelopen balkon en mensen achter de hekken scoorde Jaap uiteindelijk diep in de 2e verlenging de verlossende golden goal voor Trim 3. Reserve spelers renden het veld in, spelers sprongen op elkaar; publiek ging los! Mooie taferelen.

HBR 2 won inmiddels op HCR van Spijkenisse en is de derde afgevaardigde vanuit de Rijnmond competities.

Zaterdag 18 juni is het vervolg met 16 teams uit heel Nederland.