header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
21-2-2024

Noodkreet!

Het is tijd om onze geliefde club te ondersteunen! Op dit moment staan we voor een uitdaging met betrekking tot de bar- en keukenbezetting. Als we niet snel actie ondernemen, zullen we op bepaalde tijden de keuken moeten sluiten en de bar eerder moeten sluiten. Dit zou al ingaan op het eerste speelweekend na de winterstop.

 

We hebben dringend hulp nodig voor de volgende diensten:

 

Barhoofd op vrijdagavond van 16:30 tot 23:00

Keuken op zaterdagochtend van 10:30 tot 15:00

Keuken op zondagochtend van 10:30 tot 14:30

Als deze posities niet worden ingevuld, zullen we op de genoemde dagen en tijden geen keukenproducten kunnen verkopen, zoals tosti's, broodjes en patat. Dit is iets wat we absoluut willen voorkomen op onze geliefde club.

 

De bar is niet alleen een belangrijke inkomstenbron, maar ook een sociale ontmoetingsplek voor ons allemaal, inclusief bezoekende team die we gastvrij willen ontvangen. Laten we er samen voor zorgen dat we niet teleur hoeven te stellen wanneer iemand om een hapje vraagt. Als jij je geroepen voelt en de club een warm hart toedraagt, meld je dan aan voor een van deze diensten. Dat kan natuurlijk ook met een vriend of vriendin. Natuurlijk staat er een passende vergoeding tegenover.

 

Laten we ons bar team versterken en samen een verschil maken. We rekenen op jullie steun!

 

Bart-Jan Beerens

Voorzitter OMHC