header foto
15-6-2013

8juni Meisjes6E5 weer KAMPIOEN

Nieuws afbeelding

De laatste wedstrijd van het seizoen thuis op zaterdag 8 juni 2013 beloofde al vanaf het begin iets moois te worden.
De zon scheen voor de verandering weer eens en met slechts één gelijkspel dit seizoen en verder alle wedstrijden gewonnen, gingen onze meiden er meteen flink tegenaan.
Deze vliegende start resulteerde in een snel doelpunt (Amira) en 1 minuut later in de 2-0 (weer Amira).
Daarna kon Anniek op een voorzet van Rosa voor 3-0 zorgen en met het goede verdedigen van Fenna, Lotte en Saskia èn het uitstekende keepwerk van Jasmijn wordt de 0 tot de rust gehouden.

Meteen in de tweede helft wordt het, door een mooie uitbraak van Pijnacker, 3-1.
De 4-1 komt op naam van Jasmijn die, alleen op de keeper af, prachtig scoort (zoals al vaker dit seizoen).
Anemoon slaat net naast na een pass van Saskia en ook Fenna mist twee keer na een voorzet van Anniek en Anemoon.
Maar 3x is scheepsrecht en weet Fenna uiteindelijk toch te scoren, 5-1!
Met knap verdedigingswerk van Lotte en een mooie redding van Rosa zal dit ook de eindstand worden.
MEIDEN GEFELICITEERD MET JULLIE 2E KAMPIOENSCHAP OP EEN RIJ!

ONDANKS DAT JULLIE DIT SEIZOEN EEN AANTAL KEER NAAR EEN HOGERE POULE ZIJN GEZET, BLEVEN JULLIE ONVERSLAANBAAR!