header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
17-6-2013

Poezen & Katers Toernooi 16 juni 2013

Op 16 juni hebben maar liefst 6 teams van OMHC deelgenomen aan het Poezen & Katers Toernooi bij Hockeyclub Berkel & Rodenrijs. De teams van OMHC die zich op vaderdag al vroeg in Berkel & Rodenrijs aanmeldden waren 3 teams van de Hockeyschool, Jongens 3F2, Meisjes 6F3 en Meisjes 6F4. De organisatie had een pittig schema opgesteld, met maar liefst 5 wedstrijden voor alle teams.
 
Het toernooi was prima georganiseerd met lekkere broodjes knakworst, ijsjes en drinken voor alle kinderen. Alleen maar lof voor de hele organisatie. Alle OMHC teams speelden lekkere wedstrijden, met mooie resultaten. De weg die onze club heeft ingeslagen mbt de opleiding van onze jongste spelers, werpt duidelijk zijn vruchten af in de wedstrijden na de winterstop!
Rond 15:30 uur verzamelden alle spelers zich bij het clubhuis voor de prijsuitreiking, de eerste 4 poules werden allemaal gewonnen door de thuisspelende teams van HBR. Echter lukte het HBR niet om alle poules te winnen, de meiden van Ommoord F3 hielden de eer van OMHC hoog door hun poule te winnen en zo een hele mooie beker mee terug naar Rotterdam konden nemen. Deze zal snel een mooi plaatsje krijgen in het clubhuis.
Vriendelijke groet,
Vincent Snel