header foto
9-10-2013

21sep-5okt: De Meiden van E11...

21 september:
Vandaag stond de 3de wedstrijd op het programma. De meiden raken ook steeds meer aan elkaar gewend.
Ze speelden thuis tegen Pijnacker ME13. Dat was een pittige pot. De tegenpartij was heel goed aan het verdedigen en hun keeper was ook top. We hadden veel kansen, maar helaas mocht het niet baten.

Eind score 1-1

En omdat we nog wat tijd overhadden, heeft de vader van Lissy nog wat strafballen laten nemen. Altijd weer een leuke leer.

28 september:
Vandaag gingen we naar Zoetermeer E17. De meiden waren weer helemaal enthousiast. En begonnen lekker actief aan het wedstrijd. In de eerste helft hebben ze dan ook bijna alles gegeven.
En het resultaat 2 doelpunten. Door heel goed samenspel en heel goed luisteren naar de coaches.
De tweede helft waren een aantal meiden al aardig moe en was de pit er een beetje uit. Maar ze verdedigden goed.
En de eind score was 1-2 voor Ommoord.

Super gedaan meiden. We waren vandaag een echt team door goed samenspel.

5 oktober:
Vandaag mochten de meiden tegen Rotterdam E21.
Weer een nieuwe pot en nieuwe kansen. Helaas hadden we twee meiden die door ziekte afwezig waren.
Maar gelukkig mochten we een paar meiden lenen van M6E7. En daar waren we natuurlijk erg blij mee. Bedankt voor jullie hulp.
Het was weer een pittige pot. Maar met goed samenspel, kwamen de meiden al snel op 2-0 voorsprong. Maar Rotterdam liet het er niet bij zitten en maakte voor de rust toch nog 2-2
En na de rust gingen de meiden door en scoorden nog eens 3 doelpunten.