header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
14-10-2013

13okt Dames 1 tegen Alphen D1 versterkt door Mini’s van ME2

Nieuws afbeelding

Terwijl alle andere wedstrijden waren afgelast, ging de wedstrijd van Dames 1 tegen Alphen D1 wel door op zondag 13 oktober, een dag waarop wel 80 mm water zou gaan vallen...   Elodie en Jasmijn waren dan ook van de partij als trotse vertegenwoordigers van ME2.
Na het letterlijk droog vegen van het veld, mochten de mini’s van de week mee inlopen (wel 5 rondjes.., dat warmt lekker op) en inspelen. Trots namen ze vervolgens de afslag, en kwamen kletsnat het clubhuis binnen om de wedstrijd achter glas verder te kijken. Staand naast de Heren1 hebben ze de wedstrijd vol spanning gevolgd. Ondanks de barre wind lieten de Dames 1 een mooie en spannende wedstrijd zien, met veel doelpogingen, hetgeen gelukkig rond de 60e minuut werd beloond met een doelpunt en daarmee een 1-0 overwinning.
De mini’s waren inmiddels gelukkig weer een beetje opgewarmd, mede dankzij lekkere versnaperingen, zodat ze weer naar buiten konden om de Dames te feliciteren, het applaus in ontvangst te nemen en een bal door handtekeningen te laten voorzien.
Ondanks het barre herfstweer een zeer mooie ervaring!
 
Voor Dames 1 nog de volgende boodschap voor de meiden:
' Als je in dit weer kan winnen kan je overal winnen!! '
Groetjes,
Elodie en Jasmijn