3-11-2013

2Nov Wedstrijd Zoetermeer MF5 - OMHC MF3

Nieuws afbeelding

De training, sinds enige tijd verzorgd door Didi Oudenhuijsen en Jente Peerbooms lijkt inmiddels zijn vruchten af te werpen.
De eerste helft wist het team van Jasmijn, Eva, Liv en Puck een 0-1 achterstand, opgelopen door een schitterend eigen doelpunt, weer recht te zetten tot de eindstand 1-1. Zoetermeer wist de bal nog wel twee keer in het doel te krijgen, maar gelukkig net buiten de 5 meter.

In het team van Fleur, Damla, Feline en Sophie bleek de verdediging van Damla en Sophie haast niet te passeren, terwijl Feline en Fleur in de aanval goed waren voor samen 3 doelpunten. Het werd redelijk gemakkelijk 1-3.

Na de rust wisten deze meiden de score al na 7 seconden!!! (een record?) te openen, waarna ze uitliepen tot 3-0. Door enige verslapping in de concentratieboog werd het wederom 1-3.

De andere meiden stegen de tweede helft boven zichzelf uit. Een lang doordachte strakke steekpass van Puck werd subliem ingetikt door Liv 0-1. Daarna volgde een aanval over alle schijven, waarna Eva als laatste keer switchte naar het andere doel en scoorde 1-2 scoorde. Met Jasmijn als speler/coach werd het uiteindelijk ook hier 1-3.