header foto
17-11-2013

2-9-16Nov Meisjes E11: een trotse coach...

De meiden van E11.

Zaterdag 2 november was het weer zover. Na een maandje geen wedstrijden waren ze er weer klaar voor.
Vandaag moesten ze tegen souburgh E3 in Alblasserdam.
Het was gelukkig droog en de meiden gingen er weer voor. Vandaag waren Cynthia en Lizzy de keepers. En die hadden het vandaag niet heel druk. De eerste helft was goed voor 4 doelpunten voor Ommoord.
En in de tweede helft gingen ze door.
Er vielen nog 7 doelpunten, maar nu ook 2 voor souburgh.
Eind score 2-9 voor Ommoord. Super trots op de meiden.
En zo leuk om te zien hoe goed ze vooruit gaan in hun spel.

9 november
Ommoord - ijssel
Vandaag konden de meiden aan de bak, de tegenstanders hadden een goeie verdediging. En we kwamen dan ook al naar een paar minuten op 0-1 achterstand. Dat was even schrikken. Maar gelukkig maakte Isa al snel de 1-1. En alles was weer open. De tweede doelpunt van Cynthia was ook mooi en zo gingen de meiden met 2-1 de rust in.
De meiden zagen dat ze goed hun best moesten blijven doen. Besloten werd dat we Resa gingen wisselen met Cynthia als keeper.
Begin tweede helft maakte de tegenstanders eerst nog even 2-2 . Nu moesten ze toch echt nog even een doelpunt score. En die kwam er, zelf 2.
Weer super gespeeld door de meiden van E11.
Eind score 4-2 voor Ommoord.

16 november
Ommoord - Tempo E5.
Vandaag moesten we goed warm lopen, het was zo koud. Ezra had keepers training gehad vrijdag en stond in het doel vandaag.
Ze had alleen niet zo veel te doen, en zo stil staan is dan best koud.
Binnen 10 min stonden de meiden met 4-0 voor. Met doelpunten van Lois en Myrthe.
Ze waren lekker bezig, maar gelijk weer een leerpuntje. Samen spelen is ook heel belangrijk. En de tweede helft gingen ze inderdaad beter over spelen en kijken wie er vrij stond. Door de kou hebben we de keeper gewisseld en mocht Lizzy nu. Maar zij had ook niet veel te doen.
In de laatste minuten vielen er dan ook nog 3 doelpunten voor Ommoord door Resa en Myrthe met hulp van Isa. Goed gespeeld meiden.