header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
25-11-2013

23Nov. clubkraker OMHC MeisjesF4 tegen MeisjesF3

Zaterdag 23 november stond de ‘club kraker' tussen OMHC F4 en OMHC F3 op het programma. Het was een mooie gelegenheid voor beide teams om eens te kijken naar het resultaat van de club-trainingen. Omdat 's middags het Sinterklaas-feest werd gehouden op de club, speelden de meiden met een pietenmuts op en had Jan-Mathijs zelfs een echte Sinterklaas baard aan zijn kin hangen!
 
Dat het een zware wedstrijd zou worden stond vooraf al vast en dat werd het inderdaad. Ook was het een ‘strijd' tussen de beide superspitsen Fleur (F3) en Serena (F4). De eerste twee partijtjes leverden beide teams één overwinning op, ruststand 2-2.
Ondanks de warme chocolademelk met slagroom, aangevuld met het door Haifa meegenomen strooigoed, bleef het effect van al die extra suikers toch grotendeels uit. De coaches moesten ook in de tweede helft hun best doen om de dames betrokken te houden bij de wedstrijd.
Van het, soms verzorgde, positiespel van de voorgaande wedstrijden was dit keer weinig meer te merken, maar dit werd ook afgedwongen door de vechtlust van de meiden van F3. Ook in de laatste twee wedstrijden moest er gebikkeld worden om er een overwinning uit te slepen, en met succes !
De laatste twee partijen werden met 5-2 en (een zwaarbevochten) 2-1 gewonnen wat de eindstand naar een 6-2 overwinning bracht.
Met de eerste twee plekken van de poule voor OMHC en een spelniveau dat elkaar nauwelijks ontloopt, kan OMHC tevreden zijn!
 
Volgende week staat alweer de laatste wedstrijd van 2013 op de kalender, uit bij Rijswijk. Kijken of de meiden de ongeslagen status een vervolg kunnen geven! Alvast veel succes !!