header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-12-2013

Onverslagen periode 2 van de meiden E11

In september begon dit team helemaal nieuw. De meiden kenden elkaar niet allemaal. Het was in het begin ook nog een beetje aftasten.
Maar na een wedstrijd of vier werden de meiden een echt team, en zelfs vriendinnen van elkaar.
Maar periode 1 ging ook heel snel.
Met 3 x gewonnen, 1 x gelijk en 1 x verloren. Maar een prima score voor een team dat elkaar nog niet zo goed kende.
In Oktober hadden we een maandje rust en hebben de meiden mee gedaan aan de oefenwedstrijden die door OMHC werden georganiseerd. En in die wedstrijdjes werd er weer veel geleerd.
 
In november weer een nieuwe periode en gingen de meiden goed van start: de eerste drie wedstrijden werden gewonnen met 9-2 , 4-2 en 7-0. Wat een toppers.
En wat leren ze veel in de trainingen. En wat ook zo leuk is om te zien wat ze leren ook weer terug te zien in de wedstrijden.
 
De laatste wedstrijden waren ook een succes. Tegen Krimpen speelden de meiden maar met z'n 6en en ook nog een invaller ( Roos) die nog geen wedstrijd-ervaring had maar echt zo leuk met de meiden mee speelde. Zonder wissel wisten ze zich ook heel goed te redden. Eindstand 15-3 voor Ommoord.
 
En 30 november was dan de topper tegen Rotterdam E24 . Tot nu toe alles gewonnen. Zou het die 5de keer dan ook lukken. Het was een pittige pot. Maar  ze wisten Rotterdam voor te blijven.
Eindstand 4-2.
 
Ben echt super trots op de meiden en wat zijn ze in 3 maanden vooruit gegaan.
 
En als afsluiter kregen de meiden een mooie rode roos ( met dank aan de vader van Cynthia) En dronken we op het terras een glaasje kinder champagne…….
 
Ga zo door Myrthe, Phill, Lizzy, Ezra, Resa, Cynthia, Lois en Isa
 
Op naar het nieuwe jaar!