header foto
13-1-2014

11Jan. MidWintercompetitie Meisjes F4

MF3 Cartouche – MF4 OMHC
Zaterdag 11 januari stond de eerste wedstrijd van 2014 op de kalender. De start van de mid-winter competitie, hoewel het meer op herfst leek dan winter!

De meiden van F4 speelden hun eerste competitie wedstrijd in de 6 tegen 6 opstelling, mét een echte keeper.
Femke verdedigde de eerste helft het doel en Hailey de tweede helft. De tegenstander was Cartouche F3.   Deze meiden hadden de beschikking over een technisch zeer begaafde speelster (die ook in de tweede helft zorgde voor het enige doelpunt van Cartouche), maar ze kon haar team toch niet in haar eentje op sleeptouw nemen.
Na een wat stroef begin, het was toch even wennen op zo'n groot veld, opende Isis de score na een mooie combinatie met Serena. Daarna mochten ook Hailey, Lieke, Sophie en Serena doelpunten op hun naam schrijven en werd uiteindelijk met 1-6 gewonnen.
Dankzij goed verdedigen werd voorkomen dat Cartouche nog verder tot scoren kwam.
Voor de meegereisde ouders was het leuk om te zien dat door het grote veld de dynamiek op het veld ook anders was dan bij de 3 tegen 3. Overspelen en elkaar helpen is nu de enige manier om als een echt team tot een overwinning te komen!