header foto
20-1-2014

11 en 18jan. Meisjes F1 Wintercompetitie!!

Zaterdag 11 januari 2014 11:00u      OMHC M6F3 – Spirit MF1

De eerste wedstrijd van de wintercompetitie hebben de meiden van M6F3 een mooie overwinning behaald. Na 20 minuten kwam de trein pas goed op gang, maar toen was er ook geen houden meer aan.
1-0 werd het door Liv na een pass van Eva recht door het midden.
Dit nadat eerder al twee keer een doelpoging na een prachtige steekpass door de keeper werd gehouden.
Net voor rust wist Spirit na een verdedigingsfoutje nog op gelijke hoogte te komen 1-1 nadat eerder een zeer strakke pass nog door Spirit werd gemist.

De 2e helft.
Na 5 min in de tweede helft werd een uitbal op Feline gespeeld, die door kon lopen en wist te scoren 2-1.
Even later werd een sublieme aanval over links uitgevoerd, via Sofie en Fleur werd de bal door Liv opgepikt, zij liep door en maakte 3-1.
Na een kwartier in de tweede helft gaf Puck de bal, na een scrimmage op Fleur. Fleur scoorde met een fluwelen aktie de 4-1. Twee minuutjes later kreeg Fleur weer de bal en bracht de score op 5-1.
Intussen werd er diverse keren goed verdedigd door tegenpartij. Maar ook onze Jasmijn verdedigde goed. En keeper Eva wist de ballen uit de korte hoek te houden.
Uiteindelijk was het Puck, die vanuit de rechterzijde van de verdediging de bal tot de mid-mid wist te brengen. Deze speelde de bal door op Fleur, die deze keer de verre hoek van het doel wist te vinden 6-1. De einduitslag! Nee, Feline wist nog een keer met een mooie pas Fleur te vinden. Fleur ging vanuit het midden rechtdoor en scoorde weer in de verre hoek 7-1.

Zaterdag 18 januari 2014 11:00     Berkel-OMHC M6F3

Al snel werd onze verdediging goed uitgespeeld door Berkel 1-0.
Gelukkig werd het niet lang daarna 1-1 na een onderschepping en pass binnendoor door Puck. Liv ging recht door het midden de ruimte in en passeerde de keeper. Puck passte al eerder op Liv, maar toen vond zij net de buitenzijde doel ipv naar Fleur te spelen voor de intik.
Na wat gefrummel voor ons doel, kon de bal kon niet goed worden weggewerkt 2-1. Er ontstonden wat mooie kansen voor OMHC, maar Berkel scoorde 3-1.
Direct in de volgende aanval wist Fleur de bal in de korte hoek te plaatsen en te scoren 3-2. Net voor de rust schoot Berkel eerst op de paal om vervolgens alsnog de 4-2 aan te tekenen.

2e helft
Berkel was in de 2e helft iets sterker dan onze meisjes. Al snel werd het 5-2 nadat de keeper de bal wegtrapte en de bal aan de stick van Berkel kwam. Berkel kon zo maar intikken omdat onze verdediging niet terug kwam.
Heel goed verdedigde keeper Sophie waarna wij een supersnelle uitbraak hadden maar helaas net naast.
6-2 werd het na uitbraak van de uitblinkster Berkel die recht door het midden kwam en scoorde.
Bij 7-2 bal bleef de bal voor doellijn liggenwaarbij Berkel het geluk had en in kon tikken. Sophie stond goed te keepen, maar Berkel wist toch nog 2 keer te scoren tot 9-2
Desalnietemin veel spelplezier genoten en zoals Miranda (moeder Jasmijn) wist aan te geven: Berkel uit altijd lastig!!