header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
21-1-2014

18jan MeisjesF4 tegen Pijnacker MF6

Zaterdag 18 januari 2013      OMHC MF4 – Pijnacker MF6: 4-8
 
Nu eens geen regen op de zaterdagochtend, maar zelfs een waterig zonnetje! Prima condities voor een mooie wedstrijd.
 
De tegenstanders van vandaag waren de meiden van MF6 uit Pijnacker. Hoewel onze dames niet onder de indruk waren van de lengte van de tegenstanders, bleek dat het fysieke verschil én een degelijk positiespel van Pijnacker dodelijk was! Het positiespel stond tegen deze sterke tegenstander onder druk wat er voor zorgde dat het een wat rommelige wedstrijd werd. Hoewel de keepsters hun best deden bleek toch dat de onervarenheid met het keepen tot makkelijke tegendoelpunten leiden.
 
Waar normaal de meeste aanvallen succesvol worden afgerond wilde de bal er tegen Pijnacker niet in… Vaak ging de bal 3, 4 keer voor het doel langs om vervolgens net naast het doel over de achterlijn te rollen. Uiteraard was dit ook te danken aan de goede defensie van Pijnacker.
In de tweede helft kon OMHC dankzij enkele snelle uitbraken toch nog wat doelpuntjes maken.
 
Hoewel het even slikken was voor de dames, en de ouders ;-) , was het een verdiende en terechte nederlaag die de zwakke punten van het team blootlegde. Die zullen dus op de training extra aandacht krijgen en zaterdag gaan we zien of het geholpen heeft. Dan komt de MF7 van Berkel en Rodenrijs op bezoek.