9-2-2014

Midwinter competitie met de Meiden van E7.

Nieuws afbeelding

Zou het wat gaan worden met de MWC 2014? Vorig jaar 1 of 2 keer gespeeld en de rest afgelast door de kou. Nou het werd wat. Gewoon VIJF speelrondes kunnen spelen! Dank aan de weergoden.

De meiden begonnen 11 januari thuis tegen Westland E6. Nette overwinning van 5-2
Toen 18 januari uit tegen Evergreen E4, hiervan werd tijdens de intocht van Sinterklaas nog van verloren. Revanche leefde bij onze meiden. In een spetterende wedstrijd trokken de meiden terecht aan het langste eind en werd er met 3-5 gewonnen.
Op 25 januari werd er slap gespeeld maar wonnen we door te weinig tegenstand alsnog met 6-1 tegen Berkel E8. Op 1 februari uit tegen Hoekse Waard E5. Het was net op tijd droog geworden. Als snel stonden we 2-0 achter maar voor de rust werd het alsnog 2-2. Na de rust kwamen de meiden met 3-2 voor maar helaas werd het in de slotseconde toch nog gelijk. Jammer en onnodig.
Zou de laatste wedstrijd tegen koploper Rotterdam E15 wel doorgaan. De weergoden waren onze meiden weer gunstig gezind. Bij de aanvang van de wedstrijd werd het precies droog. Voor rust scoorde Rosemarijn alert bij de tweede paal en Fleur maakte er 2-0 van. Knap! Nu vasthouden, de meiden waanden zich al kampioen. Er worden nog 3 kansen om zeep geholpen en een aantal aanvallen van Rotterdam werden tijdig afgeslagen. Uiteindelijk kwam de verlossende 3-0!! Het MWC kampioenschap was binnen.
Noelle, Vida, Roos, Pieternel, Fleur, Vivian, Rosalie en onze keeper (met 1 tekorte spier) Charlotte; bedankt!, namens alle ouders die hebben genoten de afgelopen wedstrijden. Op naar de volgende ronde, maar eerst…… een korte maar verdiende vakantie!!