header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
15-3-2014

9mrt Mini's van de week Dames1

Verslag van Gina Bronder & Aniek Bouma M8-E5, mini van de week bij Dames 1 Afgelopen zondag waren wij, Gina & Aniek, mini van de week bij OMHC Dames 1. Nadat we kennisgemaakt hadden begon de warming-up. Wij mochten meedoen aan de warming-up. Na de warming-up gingen we met de manager van het team een balletje overslaan. Het leek wel een beetje een privé training, heel erg leuk.
Eindelijk was het zover. De wedstrijd ging beginnen! Ze speelden tegen Etten Leur Dames 1. Wij mochten de afslag doen dat was wel super spannend !
Toen zijn we snel naar de tribune gegaan om naar de wedstrijd te kijken. Dat was super gaaf. We kregen ook wat te eten en te drinken tijdens het kijken naar de wedstrijd. Het was ook prachtig weer en hebben we gezellig in de zon gezeten.
Tijdens de wedstrijd zijn er 4 strafballen genomen door Dames 1 van OMHC, waarvan er 3 in de goal gegaan zijn. Uiteindelijk heeft OMHC gewonnen met 4-0. Dat is natuurlijk super goed!
 
Na de wedstrijd mochten we samen met Dames 1 uitlopen en kregen we als verrassing een hockeybal die gesigneerd was door Dames 1.
Wij vonden het heel leuk om mini van de week te zijn en we wensen Dames 1 verder heel veel succes en dat er nog veel overwinnen mogen volgen.