9mrt Mini's van de week Heren1

Nieuws afbeelding

Verslag door Daniƫl de Bruijn en Bas Doosje:
Op zondag 9 maart speelde heren 1 van OMHC thuis tegen Etten-Leur. Daniel en ik waren Mini van de week.
Het was heel leuk. Voor het begin van de wedstrijd kregen we training. Daarna deden we mee met de yell. Die was wel hard! Vooral toen wij in het midden stonden!
Toen begon de wedstrijd. Daniel en ik mochten de afslag doen en daarna gingen we op de tribune kijken naar de wedstrijd.
Het was heel spannend! Eerst stond OMHC achter, maar gelukkig scoorden ze net voor de rust 1-1.
In de rust kregen we patat en een frikandel. Lekker!
Daarna keken we naar de tweede helft. OMHC won uiteindelijk met 3-2. Wij mochten mee de ereronde lopen en kregen daarna een hockeybal met handtekeningen.
Het was een hele leuke middag!

Het was een erg spannende wedstrijd eerst stond het 1-0 voor EttenLeur, vlak voor de rust scoorde OMHC in het goal van de tegenstander, het stond 1-1 vlak na de rust scoorden de tegenstander in het goal van OMHC. Gelukkig maakte OMHC 2 goals en werd het 3-2 voor OMHC.
Na 70 minuten spelen had OMHC met een voorsprong van 1 punt.
De heren 1 van OMHC kregen de medailles uitgereikt en staan nu op de 2e plaats!