23-3-2014

23mrt Mini's vd week Dames1

Nieuws afbeelding

Topmiddag voor Anne Meulen en Anna Siekman!!
Verslag van Anne:   Op zondag 23 maart speelde Dames 1 van OMHC thuis tegen Dordrecht. Anna en ik mochten de mini's van de week zijn. We vonden het erg leuk om te doen. Voor de wedstrijd mochten we mee warm lopen. We moesten wel 3 rondjes lopen en allerlei rekoefeningen doen. Daarna kregen we zelf een kleine training; we mochten samen verschillende oefeningen doen.

Daarna mochten we meedoen met de yell. Toen de wedstrijd begon, mochten Anna en ik de afslag doen. Daarna gingen we naar de wedstrijd kijken. Het was een hele spannende wedstrijd. Dordrecht scoorde het eerste doelpunt. Gelukkig was het met de rust 2-1 voor OMHC. In de rust kregen we frietjes en drinken.
De 2e helft kreeg OMHC veel kansen, maar ze scoorden niet meer. Na de wedstrijd mochten we meedoen met de ereronde. Het was heel leuk dat alle mensen klapten. Na de ereronde kregen we allebei nog een hockeybal met handtekeningen.