header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-4-2014

30Mrt Mini's vd week Dames1

Nieuws afbeelding

30 maart 2014. Meike Gräve en Charlotte van den Heuvel waren de mini's van de week bij OMHC D1 tegen DES D1.
De meiden hadden er erg veel zin in. Charlotte had vooraf veel geoefend en was toch wel een beetje zenuwachting. Meike stond te stuiteren en telde de dagen af naar zondag. Meike en Charlotte mochten aansluiten bij de warming up van het team en deden fanatiek mee. Na 5 minuten ging het team inspelen. Charlotte en Meike hebben samen ook ingespeeld. Ze werden hierbij geinstrueerd door een begeleidster van het team.
Na 20 minuten begon de wedstrijd. Meike en Charlotte mochten de afslag doen van de wedstrijd. Na een snel 1-2tje gingen de meiden van het veld zodat de wedstrijd kon beginnen. Meike en Charlotte genoten ondertussen van een heerlijk frietje.

De ouders zaten lekker in de zon op de tribune. Geen straf om met een lekker zonnetje en temperatuur van 19 graden een leuke en spannende wedstrijd te bekijken. Ook de meiden vonden het leuk en moedigden de dames aan de kant aan. Helaas kwam en de dames niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Na afloop van de wedstrijd kregen Meike en Charlotte een nieuwe hockeybal. Deze werd gesigneerd door de aanvoerster van het team. Vol trots hebben de meiden de bal in ontvangst genomen.

Het was een geslaagde middag. Ze hebben beiden ontzettend genoten. OMHC, dank jullie wel!