header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
20-4-2014

13Apr Mini's vd week Dames1

Nieuws afbeelding

Hierbij een kort verslagje met foto's van Gaby Bierhuizen en Gwen Schoenmakers bij de D1 hockeywedstrijd van zondag 13 april 2014.
Gwen en Gaby konden meteen aansluiten bij de warming up van Dames 1 OMHC, met zonnetje, heerlijk weer om een keer te kijken! En voor de ouders ook leerzaam. Tegen de koploper Pollux uit Vlaardingen, eerst even inslaan samen met de coach van D1, een leuke ervaring. Terwijl de watersproeiers ook aan staan, allemaal nieuw voor de meiden van E10.
 
Gwen en Gaby mogen samen de afslag doen en dan kan de wedstrijd beginnen. Voor de meiden eerst even wat drinken en een zakje snoep voor ze D1 gaan aanmoedigen.
De Dames 1 starten goed en al vrij snel is het 1-0 voor de thuisploeg. Tijdens de pauze snel even het veld op om een balletje te slaan met zijn tweeën. Na de rust verder met de tweede helft.
Het was een spannende tweede helft. De thuisploeg scoorde nog eenmaal!
Na de wedstrijd voegden Gwen en Gaby zich bij de dames. Zij gingen in de rij staan en de spelers bedankten elkaar. Gwen en Gaby glunderden helemaal! Daarna liepen zij met z'n allen naar voren om het applaus in ontvangst te nemen. De meiden vonden het een harstikke leuke ervaring en hopen net zo goed te worden als Dames1!
Groeten,
Gwen & Gaby