header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
5-10-2014

Scheidsrechtersexamen woensdag 5 november

Na groot succes (22 van de 23 kandidaten geslaagd) 24 september bij het examen, maar helaas met een beperkte opkomst, wordt er woensdag 5 november weer een scheidsrechtersexamen afgenomen in het schoollokaal naast de ingang van het clubhuis (ingang op het terras). De woensdag ervoor op 29 oktober van 20:00 tot 21:30 uur worden de spelregels aan de hand van de e-learning klassikaal behandeld.


A- en B-jeugdspelers zonder scheidsrechterskaart krijgen ieder per mail een uitnodiging voor deelname.


Ouders die geïnteresseerd zijn worden van harte uitgenodigd. Met name ook de ouders van de C- en D-elftallen. Want zij moeten in de toekomst ook de wedstrijden van hun kinderen kunnen leiden wanneer die in B- en A-elftallen spelen. Los daarvan is de cursus een goede gelegenheid om de spelregels te leren kennen.


De cursus is te volgen op internet (e-learning) en het neemt ongeveer 3 uur beslag om die te doorlopen. Opgave aan de cursus en examen moet door een e-mail te sturen aan [email protected] (let wel op: de inlogcode voor de e-learning wordt aan hetzelfde e-mailadres gestuurd als waarvan de mail aan arbitrage wordt gestuurd).