header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
8-10-2014

6 oktober Team GAAN - Leonidas

Daar is tie dan, onze tweede officiele trimwedstrijd en dat tegen Leonidas. Nadat we de eerste wedstrijd met verlies achter ons hebben gelaten, staan we er nu weer klaar voor. De kop is er af en een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

De wedstrijd begint goed. Al snel blijkt dat de nieuwe strategie met vaste wissels op de verschillende posities daadwerkelijk werkt. Iedereen weet wat hij/zij moet doen en dat werpt zijn vruchten af. Er vallen geen gaten en het blijft een stabiele ploeg.

 

Met name in de eerste helft ligt het tempo hoog en we merken dat het kan. Voor 80 procent van de tijd rolt de bal op de helft van de tegenstander. Niet slecht. Er worden zelfs driehoekjes gemaakt en ook de flanken worden nu beter benut. Het kon daarom ook niet uitblijven. Een mooie aktie en doelpunt van Ralph. Geweldig,... 1-0.

 

Gedurende de tweede helft houden we goed stand. Wel is zichtbaar dat zowel bij ons, als bij de tegenstander, de vermoeidheid licht toeslaat. Gedurende de gehele wedstrijd krijgen we zeker 5 strafcorners mee, maar we weten dit nog niet goed te benutten. Geeft niks, we blijven domineren en houden de stand op 1-0. Het eindsignaal klinkt. Twee gespeeld, één verloren en één gewonnen. Dit smaakt naar meer!

 

Max (TRIM-team GAAN!)