header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
13-10-2014

12 oktober mini's van de week Dames 1


Vandaag was ik mini van de week en mocht ik bij de Dames 1 van alles doen.


Eerst mocht ik meedoen met de warming up en rekken. Dat was leuk en was een goede warming up. Daarna mocht ik met Renee de keeper inslaan. Ik heb er 4 ingeslagen, jippie ja jee!


Toen iedereen warm gespeeld was, begon de wedstrijd. Ik mocht in de line up staan en iedereen een handje geven. Oh ja, ik heb ze ook nog succes of een fijne wedstrijd gewenst…hihi.


Daarna mocht ik en Renee overspelen. Bij de middellijn mochten we de eerste bal spelen. En iedereen ging toen klappen. Dat was erg leuk.


Daarna snel op de bank zitten en meeluisteren wat de coach zoal zei tegen de dames.


Oh nee, 1-0 tegen. Dat was niet goed. Helaas klonk dat oh-nee nog een paar keer vanaf de bank.


Tijdens de pauze was er een bespreking. Iedereen moest een vrouwtje hebben. Eentje maar, geen twee. Bij je vrouwtje blijven, waar zij ook naar toe zou lopen op veld. Hihi, het ging vooral over het vrouwtje.


De coach schreeuwde de 2e helft nog harder om de dames aan te moedigen. Maar het oh-nee klonk toch nog wel een paar keer die 2e helft.


Na de wedstrijd mocht ik mee klappen naar de toeschouwers. Er waren best veel toeschouwers. Toen kreeg ik een bal met alle namen. Die krijgt een leuk plekje op mijn kamer in mijn prijzenkast (daar ga ik niet mee spelen, die moet mooi wit blijven). En een briefje van alle namen met de rugnummers van Dames 1, trainer en manager
staan er ook op.


En als laatste kreeg ik ook nog wat te drinken aan de bar en een patatje. Het leek wel een feestje. Ik vond het heel erg leuk dat ik mini van de week was. Dank jullie wel dat ik erbij mocht zijn en ik ben blij met het leuke aandenken dat ik heb gekregen.



 
 
Annabelle van Rooij en Renee Vos, M8 E3.