header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
31-10-2014

Team GAAN is op dreef

Team GAAN is op dreef! Na het spelen van 3 wedstrijden zit de sfeer er goed in!

1ste helft;
De eerste fout die wij als team begaan is het vergeten van onze GAAN yell!! Dit heeft de tegenpartij gezien als een zwakte aangezien de IJssel dit wel deed.
De eerste 20 min is de IJssel sterk in balbezit en spelen we veel op onze helft van het veld.
Dit geeft de IJssel de kans om te scoren en het wordt 0 – 1.
We krijgen onze eerste strafcorner mee omdat de keeper van de tegenstander Marjon onderuit haalt. Helaas heeft de training op strafcorners van de training ervoor nog niet genoeg effect gehad en het blijft 0 -1.
Het wisselen en spelen over de flanken gaat goed, alleen er mist communicatie in het veld.
 
2de helft;
De heren hebben afgesproken om 100% te GAAN en dan na 7 minuten GAAN te wisselen. Dit werpt zijn vruchten af en daardoor hebben wij meer balbezit. Het tempo gaat omhoog, maar de IJssel kan hierin in mee, omdat zij 7! wissels hebben meegenomen.
Wij krijgen in totaal 2 strafcorners tegen maar deze blijven allemaal uit het goal van onze keeper Jean-Paul, die trouwens prachtige acties had om de stand op 0 -1 te houden.
Met nog 7 min te spelen krijgen wij een strafcorner mee. Wij GAAN ervoor door druk te zetten en met 3 man (Max,  Jean-Paul en Arjan) achter te blijven en de rest van het team in de 23 meter gebied te zetten om onze kansen te vergroten.
Na een mooie aanname speelt Mariëlle de bal door naar Guus, die met een scoop / pass door de benen scoort en het wordt het in de laatste minuut 1 -1. Hierna houden wij druk op de tegenpartij; snel daarna klinkt het eindsignaal: gelijk spel!
 
Topscorelijst team GAAN:
Guus   1
Ralph  2
Mariëlle 1
 
 
 
Arjan (TRIM-team GAAN)