header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
3-11-2014

Vrijwilligers inventarisatie

Zoals u weet is OMHC de afgelopen jaren flink gegroeid. Dit betekent naast meer leden ook een grotere aanslag op ons vrijwilligersbestand. U zal ongetwijfeld wel eens benaderd zijn om een taak op het veld, achter de bar of in een commissie op zich te nemen. Dit soms tegen wil en dank.

Omdat wij beter in kaart willen krijgen wat voor soort taak het best bij u past willen wij u verzoeken een keuze te maken uit de volgende 5 opties.

a) bar / keuken
b) arbitrage (zet indien u in het bezit bent van een kaart, scheidsrechtersnummer erbij)
c) trainer / coach
d) commissielid / bestuur
e) geen, ik wil dit per seizoen afkopen ad € 25,= (of dit daadwerkelijk doorgang gaat vinden en de definitieve hoogte van het bedrag hangt van het nog te nemen besluit van de ALV komend najaar)

Als u geen keuze maakt wordt automatisch keuze (e) vermeld. Wij hopen echter dat u zoveel mogelijk een keuze maakt uit a t/m d zodat wij met u, onze organisatie verder kunnen verbeteren. Hoe meer mensen voor een onderdeel kiezen des te minder is men ook aan de beurt. U wordt dan voor andere taken vrij gepland en alleen benaderd / ingeroosterd voor de taak waar u voor gekozen heeft.

U kunt uw keuze doorgeven als u inlogt op de site en in het persoonlijke menu (rechts) kiest voor instellingen, als dat niet lukt per mail aan [email protected].

Aan de hand van deze inventarisatie kunnen wij bezien hoe wij het vrijwilligersbeleid dit seizoen verder kunnen verbeteren. Met nadruk willen wij vermelden dat het niet de bedoeling is dat de zeer actieve vrijwilligers nog méér worden worden ingezet, integendeel zelfs!
 
Voor de start van het seizoen 2014-2015 verandert er sowieso niets (tot nader orde) aan de bestaande werkwijze van de vrijwillige indeling binnen de teams.
Nogmaals dit is puur een inventarisatie om op een later moment eventueel te kunnen gaan werken met vrijstellingen. Dus als u uw keus heeft ingevuld betekent dat niet dat u per direct vrijgesteld wordt van andere taken.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur en de Ledenadministratie van OMHC