header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
9-11-2014

Zaalhockey

Nieuws afbeelding

Vrijdag 14 november beginnen de zaaltrainingen weer.

Onder het kopje "Hockey/Zaalhockey" vind je de zaaltrainingsschema's voor jeugd en jongste jeugd. Er zijn t/m 31 januari 2014 voor ieder team 4 trainingen gepland, dus je traint niet iedere week. Wil je meer trainen, dan moet je dat als team zelf regelen en betalen. Voor sommige teams hebben de coaches al extra trainingen geregeld. Houd die ook in de gaten!
 
En dan nog dit:
-  In de sporthallen zijn GEEN ballen. Die moeten jullie zelf meenemen, dit mogen buitenballen zijn. Zorg er wel voor dat er geen zand op de ballen zit.
- Denk eraan om de balken op te ruimen als er geen hockeyteam na jullie team traint. Als er nĂ¡ jullie een andere huurder zit, moet je dit binnen de trainingstijd doen.
- Eventuele gespen of andere scherpe randjes aan de keeperspakken moet je afplakken om schade aan de zaalvloer te voorkomen.
- De competitie is in de weekenden van 6 december t/m 8 februari. Eind november komen de wedstrijden op de KNHB-site te staan.
- Onder het kopje "Hockey/Zaalhockey" staat het informatiedocument zaalhockey van vorig jaar. Daar zullen eind november nog een paar aanpassingen op komen. Daarna plan ik een vragenuurtje op de club, vooral voor nieuwe coaches.
 
Veel plezier in de zaal.
 
Karin Pauwels
Zaalcommissaris