Nieuws afbeelding Onder het kopje "Hockey/Zaalhockey" staat alle informatie over het zaalhockey.
Voor sommige teams hebben de coaches extra trainingen geregeld. Houd die ook in de gaten!"
Met vragen kun je bij je manager, coach, trainer of lijncoördinator terecht. Of anders bij mij.

VOOR NIEUWE COACHES/SPELERS
Om nieuwe coaches/spelers snel op weg te helpen in de zaal worden in onderstaande link de voornaamste verschillen in veld- en zaalregels uitgelegd.

NIEUW DIT JAAR

- KEEPERSWISSEL
Team mag keeper max. 2x per wedstrijd wisselen voor veldspeler. Alleen als keeper geblesseerd is of (tijdelijk) verwijderd heeft het team een extra mogelijkheid om de keeper te wisselen.

- ARBITRAGE SENIOREN
Vanaf komend seizoen dienen senioren teams (voor zover geen bondsarbitrage) één bevoegde C-scheidsrechter mee te nemen die de wedstrijd van het eigen team fluit, samen met een collega van de tegenstander (is hetzelfde als bij de jeugdteams).

- WEDSTRIJDDUUR STANDAARDTEAMS SENIOREN
Heren en Dames 1e, 2e en 3e klasse standaard spelen voortaan 2 x 20 minuten met max. 5 min. rust inclusief wissel speelveld en bank.
Ze spelen al hun wedstrijden op zaterdagavond in telkens dezelfde sporthal.