header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
3-12-2014

30 november mini's van de week Dames 1

Nieuws afbeelding Zondag 30 november waren wij, Ilse de Goede en Fleur van den Heuvel, mini's van de week bij de wedstrijd tussen Dames 1 en Noordwijk. We mochten ons om 12 uur in de bar melden bij Naomi, de aanvoerster van Dames 1. Zij nam ons mee naar het veld. Het was heel koud dus begonnen we met een paar rondjes om het veld rennen en daarna de rest van de warming up. We mochten alles van de warming up meedoen en kregen ook nog wat oefeningen van de manager van het team. Heel leuk!

Als laatste mochten we voor het begin van de wedstrijd op het doel slaan en we hebben allebei gescoord!!! Na het handen schudden Noordwijk en het nemen van de afslag mochten we in de dug-out naar de wedstrijd kijken. Heeeeel koud, maar wel super leuk want het was een hele spannende wedstrijd!

De uitslag was 3-3, jammer want wij vonden OMHC veel beter. Na afloop van de wedstrijd mochten we het applaus in ontvangst nemen met Dames 1. We kregen in de kantine nog iets lekkers te eten en drinken om weer een beetje op te warmen. We vonden het heel leuk om mini van de week te zijn. Dank je wel!!!!!






Groetjes, Ilse en Fleur