header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
21-4-2015

Staf & selectie Heren 1 seizoen 2015/2016

Nieuws afbeelding Volgend seizoen zijn er twee nieuwkomers in de technische staf van het eerste herenelftal van OMHC te vermelden. Jörgen Giele en Jurgen Stoutjesdijk zullen Luuk Sprengers, die aan zijn derde seizoen als hoofdverantwoordelijke zal beginnen, assisteren. Eerstgenoemde heeft vele seizoenen bij OMHC 1 gespeeld en de oud-aanvoerder zal deze ervaring gaan overbrengen op het relatief jonge vlaggenschip van Ommoord. Jurgen Stoutjesdijk is een onbekende in de hockeywereld, aangezien hij zelf uit de schaats- en wielrenwereld komt. Hij heeft de sport zelf op hoog niveau beoefend en is daarnaast ook gediplomeerd schaatstrainer. Hij zal zich primair richten op de fitheid van het eerste elftal. OMHC 1 gaat de toekomst met deze aanwinsten dan ook met vertrouwen tegemoet.

De vertrekkende stafleden, Caspar Kosta en Gerard Maas, zullen traditioneel aan het einde van het seizoen voor hun inzet en betrokkenheid worden bedankt. Caspar Kosta is sinds de winterstop hoofdcoach geworden van dames 1 van Ommoord en Gerard Maas zal in de zomer een eigen fysiotherapeutenpraktijk gaan opstarten in de regio Den Haag.

Wil jij als speler onderdeel uitmaken van OMHC 1 dan kun je jezelf aanmelden bij Luuk Sprengers via [email protected]. Op dinsdag 16 juni, donderdag 18 juni en dinsdag 23 juni zullen er van 20:00 tot 21:30 open selectietrainingen worden gehouden. Na deze trainingen wordt de spelersgroep voor seizoen 2015/2016 bekendgemaakt.

Luuk Sprengers
Coach Heren 1