header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
13-5-2015

Trots op Ommoord JE1!

Het seizoen van JE1 zit er bijna op. Vanaf vorig jaar juni tot nu heeft de groep met elkaar getraind en wedstrijden gespeeld. Het is lastig als je als trainer-coaches betrokken bent om de ontwikkeling van de spelers te zien, maar zo aan het einde van het hockeyjaar zie je dat alle spelers grote stappen hebben gezet.

We hebben mooie prestaties neergezet tegen gerenommeerde ploegen als Victoria JE1, Ring Pass JE1, HCBR JE1 en tegen onze buurman IJssel JE1 en niet te vergeten een de ongeslagen reeks tot aan november. Maar het belangrijkste is dat we ook veel plezier met elkaar hebben gehad. Leuke teamuitjes, goede onderlinge sfeer en een fanatiek en gezellige supporterslegioen zijn hier treffende voorbeelden van.


Over een aantal weken zit het erop en zal een groot aantal jongens naar de D gaan en daar weer de sterren van de hemel gaan spelen. We wensen alle spelers in ieder geval veel succes en plezier toe!

We zagen er trouwens ook als een echt prestatieteam uit dankzij onze sponsor Hassefrass AssurantiĆ«n! Dank hiervoor! 

Om iedereen een impressie te geven van het seizoen van JE1 is er een schitterende korte film gemaakt door Ewout Verbakel. Klik op de link om deze professionele film te zien.
http://youtu.be/BJgotJXWbic

Met vriendelijke groet,

Luuk Sprengers Trainer/Coach JE1
Jurgen Stoutjesdijk Trainer/Coach JE1
Eveline Kentie Trainer JE1