header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
18-5-2015

BBQ voor Stichting Dada, the day after

Nieuws afbeelding Met het verschraalde bier nog op de vloer en de stukken spareribs vastgeplakt op de BBQ’s, kunnen we de eindstand op gaan maken na een prachtige en gezellige dag die volledig in het teken stond van het geld inzamelen voor Stichting Dada.

Vanwege de massale opkomst voor de BBQ en door veel enthousiaste lotkopers en overenthousiaste lotvérkopers hebben we zondag bijna 2000 euro opgehaald voor Stichting Dada, en dan moeten de collectebussen nog geteld worden.



De culinaire prijs, die bestaat uit een lunch bij De Prins van Terbregge en daarna door naar Restaurant Chung voor een diner (of andersom) is gewonnen door Sau. Heren 3 zal haar, en haar man naar de desbetreffende restaurants brengen.

Door de inzet van een hoop verschillende mensen uit de club is het een prachtig feestje geworden dat nog tot laat is doorgegaan. Gezien de staat waarin enkele van onze eigen teamgenoten en andere clubgenoten verkeerden moet dit ook een positief resultaat op de baropbrengst hebben gehad.



We willen even nog een paar mensen bedanken voor hun inzet en bijdrage: Het barpersoneel, voor hun fantastische inzet. Demi van Herwaarden voor het maken van de mooie posters, Nikki voor het verkopen van de loten, Rene en Bastiaan voor de muziek en natuurlijk eigenaar Chung Wai Liu van Restaurant Chung en Simon en Monique van De Prins van Terbregge voor het geweldige eten.

We zijn gesloopt, maar tevreden...

Heren 3