header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-6-2015

Nieuwe samenstelling Jongste Jeugd Commissie 2015-2016

Nieuws afbeelding Na een aantal jaren met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de jongste jeugd commissie, en de afgelopen 2 jaar als voorzitter jongste jeugd, is het tijd geworden om de voorzittershamer aan het einde van het seizoen door te geven.

Wij hebben Lizette van Veen bereid gevonden om de functie van voorzitter binnen de jongste jeugd commissie te gaan vervullen. Lizette heeft dit seizoen al met veel enthousiasme de rol van Lijncoördinator meisjes E6 op zich genomen. Met dit enthousiasme en het organisatorisch vermogen dat Lizette heeft, zijn wij ervan overtuigd in Lizette een zeer geschikte opvolger te hebben gevonden.

Verder zullen aan het einde van het seizoen ook 2 Lijncoördinatoren de jongste jeugdcommissie verlaten, dit zijn Daphne Huibers (F lijn) en Marcel Kropmans (Jongens E).

De afgelopen maanden zijn wij dan ook druk op zoek gegaan naar verdere vernieuwing binnen de Jongste Jeugd commissie. Wij zijn dan ook blij dat wij de vacante posities kunnen opvullen met Monique Kortekaas, Sau Cheung en Wouter de Heus.

Dit betekent dat de JJcie voor volgend seizoen er als volgt uit komt te zien:

Hockeyschool: Jan Mathijs van Munster
Jongens + Meisjes F: Sau Cheung
Meisjes 1e jaars E (M6E..): Monique Kortekaas
Meisjes 2e jaars E (M8E..): Mariska Flach
Jongens E: Wouter de Heus
Voorzitter: Lizette van Veen

Hierbij wil ik Daphne en Marcel bedanken voor hun enthousiasme en betrokkenheid in de jongste jeugd commissie en wens ik Lizette, Sau, Monique en Wouter veel succes maar vooral ook veel plezier in hun nieuwe functie toe.

Met vriendelijke groet,
Vincent Snel