header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
6-7-2015

GH en AV trofee 2014-2015

Nieuws afbeelding AV trofee

Dit jaar is de AV trofee toegekend aan Willem Warmer! De andere genomineerde was Jaurrel Zichem.

Willem heeft zich het afgelopen seizoen weer laten zien als een OMHC’er met een groot hockey hart. Er zijn weinig avonden dat je Willem niet op de club ziet.

Willem heeft het afgelopen seizoen niet onverdienstelijk gespeeld met de JB1. In een team waar spelers voor en met elkaar voor elke overwinning vochten was Willem een vaste waarde. Maar Willem zijn onbaatzuchtigheid zorgt ervoor dat hij nooit en te nimmer de aandacht in het team op zal eisen. Tevens was Willem afgelopen seizoen meerdere malen als invaller te zien op de zondag, ook niet onverdienstelijk! Dit jaar zal Willem de JA1 versterken en met de spelers die komend seizoen naast Willem staan zullen (weer) merken dat hij een pijler is waarop het team kan steunen.

Buiten de JB1 om heeft Willem zich ingezet om de jeugd van OMHC zijn kennis over te brengen. Maar liefst 2 jeugdteams hebben het genoegen gehad om door Willem opgeleid te worden. Willem zijn no-nonsense aanpak is misschien even wennen geweest voor sommigen maar zijn inzet komt van diep van binnen en het enthousiasme voor het hockeyspel draagt hij dan ook met verve uit. Voor komend seizoen heeft Willem zich alweer gecommitteerd om een jeugdteam onder zijn hoede te nemen. Wij dragen de houding van Willem dan ook uit en hopen met zijn enthousiasme meer jongeren zo ver te krijgen om hun hockey kennis te delen.

Wij hopen nog lang van Willem te mogen genieten. Eerst nog bij de junioren en dan later hopelijk bij de senioren! Tevens gaan we er van uit dat Willem zijn hockeykennis verder zal blijven delen om zo de jeugd van OMHC op te leiden. Hoe kan de waardering van de club beter uitgesproken worden dan door Willem de AV trofee toe te kennen. Als dank voor wat hij doet voor de club en nog gaat doen, spelend en begeleidend.


GH trofee

Voor de GH trofee waren dit jaar meerdere jeugdspeelsters in de race. Allen zeer bekwaam en met recht genomineerd. Gezegd kan worden dat het geen makkelijke keuze was. OMHC’ers waar de club trots op is! Er kan er echter maar één winnen en dit jaar is gekozen voor een speelster van de MB1. Met trots wordt de GH trofee dit jaar uitgereikt aan Hannah Gelling. De andere genomineerde was Noëlle Snel.

Deze speelster van MB1 heeft zich het afgelopen seizoen bijzonder nuttig weten te maken voor het team. In de wandelgangen wordt naar Hannah gerefereerd als ‘de stofzuiger’. Dit omdat Hannah achterin de boel op slot weet te houden. Hannah haar nimmer aflatende enthousiasme en inzet zijn velen opgevallen. OMHC is maar wat blij met een speelster als Hannah, de club hoopt nog lang te mogen genieten van het spel van Hannah.

Naast haar rol als speelster heeft Hannah zich dit jaar ook ingezet voor de jeugd. Samen met broer Lars heeft Hannah de MC4 getraind. Ook hier heeft Hannah haar inzet getoond en er met Lars voor gezorgd dat de eerstejaars speelsters evenveel aandacht kregen als de tweedejaars speelsters. Waar de MC4 begon met een groot niveauverschil eindigde het met speelsters die allen de basis onder de knie hebben en met plezier hebben deelgenomen aan de trainingen die Hannah mede verzorgde.

Komend seizoen is Hannah weer een van de steunpilaren van de MB1. Samen met de andere speelsters binnen het team hebben zij er zin in, zin om komend seizoen de MB1 naar de top te brengen. Ook buiten haar team om blijft Hannah zich inzetten voor OMHC. Zij zal zich wederom (met broer Lars) inzetten om de MC4 te trainen en er zo voor te zorgen dat het ook daar wel goed zit met de kwaliteit van het hockey.

Kortom, genoeg redenen om Hannah dit jaar de GH trofee te overhandigen.