header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
19-8-2015

Hockeyers maken kanker kansloos (datum gewijzigd)

Nieuws afbeelding De Dutch Hockey Masters faciliteren hockey door dames en heren van 40 jaar en ouder, die recreatief en/of prestatief willen hockeyen op topniveau, zowel nationaal als internationaal. Het Nederlandse Heren 40+ team heeft namens Nederland tijdens het Europees Kampioenschap in Londen goud behaald!

Benefietwedstrijd
Onder het motto Hockeyers maken kanker kansloos spelen de Dutch Hockey Masters 10 oktober aanstaande een benefietwedstrijd bij HC Rotterdam tegen een gelegenheidsteam van Rotterdamse tophockeyers en oud-internationals. De wedstrijd wordt gespeeld bij Hockeyclub Rotterdam en zal beginnen om 17:00 uur.

Loterij
Om geld op te halen worden de gehele dag diverse activiteiten georganiseerd. Tijdens de ABN Amro Cup en de benefietwedstrijd worden er loten verkocht voor een loterij met spectaculaire prijzen, waaronder een hockeystick en een gesigneerd shirt van een international.

VIP BBQ
Na de benefietwedstrijd wedstrijd wordt er een VIP Diner georganiseerd met luxe lekkernijen van de BBQ. De keukencrew van HC Rotterdam - een samenwerking tussen Kitchen of Heemskerk en Delicook - zorgt voor verse producten, het beste vlees en heerlijke drank. Geïnteresseerden kunnen stoelen kopen voor € 100 euro all-in. Het liefst meteen een tafel van 8 natuurlijk. Erg leuk om zakelijk te doen en relaties uit te nodigen.

Veiling
Tijdens het diner zal ook een unieke veiling plaatsvinden, waarbij de gasten kunnen bieden op een geheel verzorgde BBQ op locatie, een gesigneerd shirt van Jeroen Hertzberger, een clinic van Pirmin Blaak, een avondje pokeren met een 'special guest' en nog veel meer mooie "kavels"!

Daniel den Hoed
De opbrengsten van het gehele evenement gaan naar de Daniel den Hoed Stichting. Het doel is een opbrengst van € 25.000,-!
Zij besteden het geld aan een 'Cancer Therapy Screening Facility' in het Erasmus MC. Met deze faciliteit kunnen effecten van geneesmiddelen op levende kankercellen worden getest . Daardoor kunnen artsen de meest effectieven én minst schadelijke behandelmethode voor een specifieke tumor vinden.

Een bezoek aan het evenement is gratis. Mensen die graag deelnemen aan de VIP BBQ en veiling kunnen zich online aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-benefietdiner-daniel-den-hoed-maak-kanker-kansloos-18095487089.

Meer info:
https://www.danieldenhoedstichting.nl/
http://www.dutchhockeymasters.nl/
http://www.abnamrocup.nl/
http://www.hcrotterdam.com/