header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
5-11-2015

OMHC laat kinderen kennismaken met hockey

Nieuws afbeelding Op donderdag 22 oktober 2015 vond bij de Zevenkampse Ring in Prins Alexander de SportplusExperience plaats. Voor 5,- euro per deelnemer konden kinderen van 8 tot 12 jaar de hele dag verschillende sporten uitproberen, zoals basketbal, voetbal, korfbal en hockey.

Als sportsplusvereniging waren wij met OMHC één van de zes sportverenigingen die op deze dag de sportactiviteiten organiseerde voor deze kinderen. Tijdens deze sportdag kwamen er niet-leden en leden een kijkje nemen. Dit zorgde voor een mooie mix. Een aantal enthousiaste leden van de vereniging waren tijdens deze sportdag aanwezig om de kinderen kennis te laten maken met hockey.

Dat sporten voor iedereen is en voor iedereen toegankelijk moet zijn, daar wilden we als hockeyclub met deze sportdag aan bijdragen. OMHC organiseerde de afgelopen tijd al meerdere activiteiten en er zullen er nog meer volgen.

De SportplusExperience werd mede mogelijk gemaakt dankzij ons eigen leden: Floris, Pim, Jelle, Justin, Sander, Shasiel en Marianne.