header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
11-11-2015

8 november mini's van de week Dames 1

Nieuws afbeelding Vandaag was het de beurt van M6E9 om twee mini’s van de week te leveren voor de wedstrijd van Dames 1 tegen Rapide D1. Wij, Liora van den Berg en Isabel van der Tempel, waren de gelukkigen!

We begonnen met een warming-up, poeh dat was al best vermoeiend… Ook mochten we de keeper inslaan, wat heel goed ging, want ze heeft al onze ballen tegengehouden. Na de shake hands en een enorm harde yell begon de wedstrijd en mochten wij de afslag nemen. Gelukkig ging ook dat goed, want na een paar keer te hebben overgespeeld, hebben wij het eerste doelpunt gemaakt.

Het was mooi weer, dus we konden lekker op de tribune naar de wedstrijd kijken. Onze dames deden het erg goed en hadden bijna steeds balbezit. In de 17e minuut werd een heel mooi doelpunt gemaakt uit de strafcorner: 1-0! Nog een paar mooie kansen, maar het bleef 1-0 tot aan de pauze.

In de tweede helft wisten de dames al snel weer een strafcorner te krijgen en ook deze werd benut. Hoera 2-0! Er kwamen nog een paar mooie kansen, maar helaas niet meer doelpunten. Ook kregen de dames nog een strafcorner tegen, die gelukkig werd tegengehouden. De eindstand bleef 2-0. Verdiend gewonnen.

Wij mochten daarna samen met de dames het applaus in ontvangst nemen, werden enorm nat van de sproeiers die aangingen, en kregen daarna ook nog een echte wedstrijdbal met handtekeningen van alle dames en begeleiding. Wat een super leuk aandenken. Tenslotte nog een drankje en iets lekkers en daarna gingen we tevreden naar huis. Wat was het superleuk om mini van de week te zijn!

Bedankt Dames 1 en Conny Hagen voor de goede ontvangst!