header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-11-2015

Zaalseizoen 2015-2016 (vanaf E-jeugd)

Nieuws afbeelding Op de valreep is het gelukt om voor alle teams toch 4 trainingen te regelen. Daardoor zijn wel een aantal trainingstijden gewijzigd. Op de site zijn onder het kopje "hockey" de actuele zaaltrainingsschema's geplaatst.

Het zaalseizoen is een leuke periode, maar gaat wel gepaard met veel nieuwe regels. Hieronder een selectie:

- In de sporthallen mag er NIET in de gangen, toestellenhokken of kleedkamers gespeeld worden.

- Voordat je de sporthal verlaat alle rotzooi opruimen.

- We gaan ervan uit dat de veldtrainers ook mee de zaal in gaan. Als dat niet mogelijk is neem dan contact op met je lijncoördinator of met de commissie Hockey Technische Zaken.

- In de sporthallen zijn GEEN ballen. Die moeten jullie zelf meenemen, dit mogen buitenballen zijn. Zorg er wel voor dat er geen zand op de ballen zit. De E-teams kunnen de kinderen elk 2 ballen mee laten nemen.

- Denk eraan om de balken op te ruimen als er geen hockeyteam na jullie team traint. Als er ná jullie een andere huurder zit, moet je dit binnen de trainingstijd doen.

- In Zadkine gebruiken we zowel de Hal als de Gymzaal. De balken worden standaard in de Hal gebruikt. Maar op maandag van 17-18 uur en woensdag van 14-17 uur mogen de balken in de gymzaal gebruikt worden, omdat er dan geen hockey in de Hal is. Op de andere dagen kun je in de gymzaal de banken die er staan gebruiken.

- In de zaal speel je met een speciale zaalstick en binnenschoenen.

- Eventuele gespen of andere scherpe randjes aan de keeperspakken moet je afplakken om schade aan de zaalvloer te voorkomen.

- Houd keeperstas en trainingsmaterialen bij iemand thuis, vanaf december is OMHC meestal 's avonds en in het weekend gesloten.

- Maak een rijschema met je team als je niet naar de sporthal kunt/wilt fietsen.

- De competitie is in de weekenden van 5 december t/m 14 februari. Eind november zijn de wedstrijddagen bekend. Die kunnen zowel op een zaterdag als op een zondag gepland staan.

- Op de OMHC-site vind je onder het kopje "Info/Zaalhockey" informatie over het zaalhockey. Daar zullen eind november nog een paar aanpassingen op komen.

- Als je van een training geen gebruik gaat maken, geef dat aan me door, dan kan ik die training aan een ander team geven.


Veel plezier in de zaal.

Karin Pauwels
Zaalcommissaris
[email protected]