header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
20-11-2015

Hockey in de wintermaanden

Nieuws afbeelding Het zaalseizoen komt er weer aan en dit betekent dat de veldtrainingen alweer bijna afgelopen zijn. Op vrijdag 27 november zijn voorlopig de laatste veldtrainingen gegeven en is ook de laatste training van de Hockeyschool. Ook de training voor de wisselkeepers stopt gedurende de wintermaanden. Zodra deze trainingen van start gaan, ontvangen de teams hierover apart bericht.

De F-teams gaan niet de zaal in, zij spelen de MidWinterCompetitie vanaf 9 januari 2016 tot en met 6 februari 2016. De trainingen voor de F-teams starten weer op het veld in de week van 4 januari 2016. Dit is op eigen initiatief, eventueel gezamenlijk met andere teams. Dit wordt nog onderling afgestemd en hierover worden de F-teams apart geïnformeerd door de lijncoördinator.

De zaaltrainingen voor de Jeugd en Jongste Jeugd (E6-tallen en E8-tallen) zijn inmiddels ook van start gegaan. De zaalcompetitie start vanaf december en loopt tot en met half februari.

Tijdens de zaalcompetitie is het van 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016 kerstvakantie en vlak na de zaalcompetitie is het van 20 tot en met 28 februari 2016 voorjaarsvakantie.

​Vanaf maandag 29 februari 2016 starten dan de veldtrainingen en ook de Hockeyschool weer.

We wensen jullie veel plezier en succes in de zaal!

Technische Zaken
Jeugd Commissie
Jongste Jeugd Commissie