header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
20-1-2016

Gratis ijshockeywedstrijd bijwonen

Nieuws afbeelding De Haagse ijshockeyers van Hijs Hokij nodigen u van harte uit om één of twee van hun thuiswedstrijden gratis bij te wonen:
en........ deze uitnodiging mag zo breed als mogelijk uitgezet worden. Junioren, senioren, recreanten, vrijwilligers, familieleden, vrienden, buren etc..... iedereen is van harte welkom!!!

Op 22 januari a.s. ontvangen we de favoriet voor de titel namelijk Replay HYC Herentals uit Belgie. Dit wordt een thriller van de bovenste plank..... Aanvang wedstrijd 20.30 uur. Locatie de Uithof. Aanvraag van kaarten kan tot uiterlijk donderdag 21 januari 2016.

Op 5 februari a.s. ontvangen we de Phantoms uit Deurne. Ook dit zal een hele spannende pot worden. Aanvang wedstrijd 20.30 uur. Locatie de Uithof. Aanvraag van kaarten kan tot uiterlijk donderdag 4 februari a.s.

Op 26 februari a.s. ontvangen we de Hotwings Panters uit Zoetermeer. Een streekderby. Aanvang wedstrijd 20.30 uur. Locatie de Uithof. Aanvraag van kaarten kan tot uiterlijk donderdag 25 februari a.s.

Voor mensen die nog twijfelen : check https://youtu.be/P2HZxbgUh3M!! Het is echt de moeite waard........ Ook als je nog nooit een ijshockeywedstrijd hebt meegemaakt, zal je genieten van de strijd op het ijs. En iedere aanmoediging vanaf de sfeervolle tribune zal de spelers van de Haagse HIJS HOKIJ sterker maken! Trek een warme trui aan, doe een das om en kom naar de Uithof!

De mensen die interesse in vrijkaarten hebben kunnen mailen naar [email protected] of [email protected]. In deze mail moet duidelijk hun naam, naam van het bedrijf​, de datum van de wedstrijd en de aantallen gewenste kaarten vermeld staan. Iedereen die ons mailt zal van ons persoonlijk een bevestiging krijgen! De bestelde kaarten kunnen sowieso op de wedstrijddag vanaf 19.00 uur afgehaald worden bij de informatiebalie, links bij de ijshockeyingang, dus niet bij de kassa!