header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
12-2-2016

Vacatures Jongste Jeugd Commissie

Nieuws afbeelding Voor de Jongste Jeugd is de club op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers.
De volgende functies zijn momenteel ofwel binnenkort vacant:

- Veldcoördinator Funkey (training)
- Lijncoördinator Funkey (organisatie)
- Veldcoördinator Hockeyschool (training)
- Lijncoördinator Hockeyschool (organisatie)

De Jongste Jeugd commissie is een subcommissie van de commissie Technische Zaken, die verantwoordelijk is voor alle hockey inhoudelijke zaken zoals trainingen, coaching, hockeymaterialen, informatieavonden, etc. De lijncoördinatoren zijn het eerste aanspreekpunt voor de ouders bij vragen en/of problemen. De lijncoördinatoren hebben een belangrijke rol in de communicatie tussen de ouders, de vrijwilligers die de teams ondersteunen (coaches, trainers, managers) en de club.

Het doel van Funkey is om jonge kinderen (leeftijd 4-6 jaar) op een speelse wijze kennis te laten maken met hockey, sporten en bewegen in algemene zin. Hiernaast heeft OMHC een Hockeyschool om kinderen vanaf 6 jaar op een speelse manier het hockeyspel te leren. Vind je het leuk om jonge kinderen te begeleiden? We hebben nog een coördinator op het veld nodig voor zowel Funkey als de Hockeyschool, die de oefeningen met de (jeugd)trainers doorneemt en de trainers kan begeleiden.

De Funkey trainingen vinden altijd plaats op zondagochtend van 9:30 tot 10:30 uur. De veldcoördinator zal beschikbaar moeten zijn van 9:00 tot 11:00 uur. De Hockeyschool traint altijd op vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur. De veldcoördinator zal beschikbaar moeten zijn van 16:30 tot 18:30 uur. Hiernaast hebben we nog een lijncoördinatorvoor Funkey én voor de Hockeyschool, die de organisatorische zaken en de communicatie kan verzorgen.

Tijdsbelasting lijncoördinator: maximaal ongeveer 10 uur per maand, piekdrukte bij begin en einde seizoen (mei/juni en augustus/september), inclusief jaarlijks +/- 10 vergaderingen met de commissie.

Hockeyervaring is een pré maar geen noodzaak.

Hierbij doen wij de dringende oproep aan (ouders van) alle leden om zich aan te melden (of interesse te tonen) voor een van bovenstaande functies.

Wij hebben je hulp hard nodig!

Heb je interesse?
Stuur dan een e-mail naar Lizette van Veen-Berkx, voorzitter JJcie, via [email protected]

Lizette van Veen
Voorzitter Jongste jeugd Commissie