header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
12-2-2016

Corpoforte (sport)fysiotherapie bij OMHC

Nieuws afbeelding Iedere donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur staat Lisanne Rozema, een professionele sportfysiotherapeut, van Corpoforte klaar om naar jouw blessures te kijken, je advies te geven of te behandelen voor fysieke problematiek. Lisanne is te vinden in de EHBO-ruimte of te herkennen aan haar oranje Corpoforte-tenue.

Twijfel je of je een blessure hebt, heb je pijntjes die maar niet over gaan of wil je deskundig advies? Loop dan op donderdagavond vrijblijvend binnen in de EHBO-ruimte. Van een verdraaide knie tot een pijntje in je rug en nog vele andere blessures: wij kunnen de meest uiteenlopende blessures direct en ter plaatse behandelen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Het eerste contact bij OMHC is geheel voor onze rekening. Mocht er daarna verdere behandeling nodig zijn op OMHC of in de praktijk te Nesselande gaat dit in rekening naar de zorgverzekeraar (voor kinderen tot 18 jaar wordt dit vergoed uit de basisverzekering zonder eigen risico, voor volwassenen via de eventuele aanvullende verzekering). Er is geen verwijzing nodig van een (huis)arts of specialist.

Komt de donderdagavond niet uit? Ook in onze praktijk, gevestigd aan de Groeneweg 34b te Nesselande, helpen we je graag. Bel (010) 22 22 363 om een afspraak te maken met één van onze deskundige fysiotherapeuten (met verschillende specialismes, dus altijd wel één die raad weet met jouw blessure).