header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-2-2016

Sponsorbijeenkomst

Nieuws afbeelding Afgelopen donderdag 11 februari was er een succesvolle sponsorbijeenkomst op OMHC georganiseerd door de sponsorcommissie.

Na een start met koffie en stroopwafels volgde een welkomstwoord van Marianne van der Vliet (bestuurslid sponsorzaken) en Guus van 't Oor (voorzitter van OMHC) en een korte introductie van de sponsorcommissie. Aansluitend gaven Quality Internet Working BV en Hockey Werkt een presentatie. Over wat zij doen, wat zij kunnen betekenen voor OMHC en welke wisselwerking zij hierin interessant vinden. Hierna was er de mogelijkheid om met elkaar onder het genot van een drankje en een hapje in gesprek te gaan. Er zijn in informele sfeer goede zakelijke en persoonlijke contacten gelegd.

De volgende bedrijven waren aanwezig: Fietsklaar, Bob Totaal, The Hospitality Club, Jumbo Nesselande, Assurantiekantoor Hassefras, Quality Internetworking, Pearle, Sophos, Boskalis, PostNL, Hockey Werkt, Baanmakelaar, Robeco, NS Groep, Energy Services, Nesselande Verzekeringen, Hoveniersbedrijf Martijn Vos en Voorberg Makelaars.

Het belangrijkste doel van de avond was de OMHC-sponsoren de mogelijkheid geven met elkaar te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Het succes van de avond, de toegevoegde waarde die OMHC wil bieden aan haar sponsoren én met goede tips en nieuwe ideeën vanuit de sponsoren, gaan we zeker een vervolg geven aan deze avond.

We hopen van harte bij de volgende bijeenkomst nog meer sponsoren te mogen ontvangen!

Ellen de Regt
Voorzitter sponsorcommissie