header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-4-2016

Opruimen materialen

Nieuws afbeelding Aan het begin van dit seizoen hebben wij als vereniging weer nieuwe materialen zoals klapgoals en ballen aangeschaft. Om hier lang gebruik van te kunnen maken, zullen we hier met zijn allen zuinig op moeten zijn en vragen we het volgende:

1. De veldafscheiders op veld 1 & 2 dienen op vrijdagavond na de laatste training achter de goals langs de korte zijde gelegd worden, het laatst trainende team is hier verantwoordelijk voor.

2. De Jongste Jeugdteams (E&F) moeten op zaterdag na hun wedstrijd ervoor zorgen dat de goals teruggeplaatst worden, mits er geen Jongste Jeugdteam meer hoeft te spelen. Op veld 1 horen de klapgoals bij het scorebord geplaatst te worden en bij veld 2 en 3 aan de waterkant bij de scheiding tussen veld 2 en 3.

3. Ruim na je wedstrijd/training je flesjes en dergelijke op in en rond de dug-out, er staan op het terrein genoeg vuilnisbakken waar je afval in kwijt kunt. Het team dat na je speelt/traint wil ook graag gebruik maken van een opgeruimde dug-out.

4. De blauwe ballenbakken dienen na de Jongste Jeugd trainingen altijd in het materialenhok (op slot) terug geplaatst te worden.

Commissie Technische Zaken